December 31, 2015 admin

Доделување дипломи „Лидери на заедницата“

Во рамки на проектот „Лидери на заедницата“ ПАКТИС додели дипломи за завршени обуки на младите лидери, од областите на:

  • Алатки за граѓански активизам
  • Истражување и стратешко планирање
  • Медиа и улична уметност

Оставете ни коментар!

Добрите лидери прво мора да бидат добри службеници...